Wie is Ilse Lucassen?

 

In de eindeloze mogelijkheden van het internet heb je waarschijnlijk heel veel coaches voorbij zien komen en vraag je je nu af: wat maakt Ilse nu anders? Dit is een goede en belangrijke vraag. Er moet namelijk een klik zijn tussen de coach en jijzelf, anders behaal je niet het resultaat dat je wil. Een persoonlijk kennismakingsgesprek is daarom erg belangrijk.

 

Wat je nu moet weten over mij is dat mijn naam Ilse Lucassen is en dat ik geboren en opgegroeid ben in 1960, te Brabant. Ik woon daar nog steeds, of eigenlijk: alweer. Mijn levenspad heeft me namelijk naar verschillende plekken in de wereld geleid. Indonesië, Jemen, grote delen van Azië en Afrika heb ik verkend door zowel kortere periodes als langere verblijfsduren.

 

Deze ervaringen in combinatie met mijn levenslessen hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben: een energieke, ruimdenkende vrouw die alles uit het leven probeert te halen. Letterlijk en figuurlijk grenzen verleggen, buiten de kaders om denken en creatieve oplossingen bedenken om jou verder te helpen op jouw eigen pad. Dit doe ik met veel empathie, enthousiasme en doortastendheid. Zo dring ik snel door tot in de kern en kan ik jou helpen je eigen “Ik” te ontdekken en je daardoor te helpen jou persoonlijke- en werkleven te ontwikkelen.

 

Nu ik ruim dertig jaar ervaring heb in zowel de maatschappelijke dienstverlening als de zakelijke ondernemerswereld, heb ik in de diverse rollen die ik heb gehad, geleerd te geloven in de kracht van mensen en hoe deze naar boven te halen. Ieder mens heeft zijn eigen talenten! Het is aan jezelf die te ontdekken. En ik wil je daar graag bij helpen.

 

Ben je op zoek naar een betere balans tussen privé en werk in je leven? Heb je evenveel vertrouwen in mij als ik in jou? Laat me je dan helpen en kom geheel vrijblijvend op een gratis kennismakingsgesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Over Mij Ilse Lucassen

“Je maakt een stap voorwaarts naar persoonlijke groei óf een stap terug naar veiligheid”.

Zet jouw eerste stap om weer in je eigen kracht te komen staan. Neem gerust contact met mij op via de contactpagina.

Benieuwd naar mijn CV?

Op mijn Linkedin profiel vind je alle relevantie informatie die je zoekt.