Studiekeuze jongeren

 

Heb je moeite om keuzes te maken?
Zie jij door de bomen het bos niet meer?
Wil je iets anders, maar weet je niet wat?
Weet je niet welke opleiding bij jou past?
Ik ga je helpen.

 

Je bent niet de enige. Veel jongeren hebben op dit moment te maken met het fenomeen keuzestress. Er is zoveel om te kiezen en er is zoveel mogelijk dat het keuzeproces voor een hoop stress kan zorgen.

Studiekeuze Jongeren

Hoe ga ik je helpen?

Kwaliteit bekijken

Door middel van verschillende testjes gaan we kijken wat jouw kwaliteiten zijn, wat je talenten zijn, wat je drijfveren zijn en waar eventuele verbeterpunten liggen.

 

Vanuit hier gaan we kijken welke (eventueel) opleiding(en) bij jou passen. Ik begeleid je verder in het proces tot aan het aanmelden van de, voor jou, juiste opleiding.

Optimaliseren

Mocht je je opleiding al afgerond hebben en aan het werk zijn, dan gaan we kijken hoever je van jouw doel af bent.

 

Vanaf daar gaan we onderzoeken wat jij nodig hebt om weer op jouw optimale pad te komen. Zo zetten we jou weer aan het stuur van je eigen leven, zodat je weer volop kunt genieten van het leven, je werk en je privé.

Resultaat

Het resultaat dat we samen willen behalen is natuurlijk allereerst de verlichting van stress. Door stress en piekeren kan het keuze-proces moeizaam verlopen. Het doel is om jou op weg te helpen naar de juiste opleiding of juiste werkrichting en dat je weer in de kracht van je eigen leven komt te staan.

“Je maakt een stap voorwaarts naar persoonlijke groei óf een stap terug naar veiligheid”.

 

Zet jouw eerste stap om weer in je eigen kracht te komen staan. Neem gerust contact met mij op via de contactpagina.