Ik ben niet beschikbaar tot 15 oktober 2019.
header_water.jpg

Wie is Ilse Lucassen?

Waarschijnlijk heb je al andere sites van coaches gezien en vraag je je af "wat maakt Ilse nu anders?". Coachen is spiegelen, reflecteren, zodat je tot eigen inzichten komt. Er moet een klik zijn tussen de coach en jezelf, anders werkt het niet. Daarom is een persoonlijk kennismakingsgesprek belangrijk.

Om je een idee te geven wie ik, Ilse Lucassen, ben volgt hieronder een korte omschrijving.

Ilse Lucassen is geboren in 1960 en opgegroeid in Brabant. Ik woon daar nog steeds, maar dat wil niet zeggen dat ik dat altijd heb gedaan. Mijn levenspad heeft me naar verschillende plekken in de wereld geleid. Indonesië en Jemen ken ik vanuit een langere verblijfsperiode. Grote delen van Azië en Afrika heb ik door middel van reizen langdurig verkend. Door deze ervaringen in combinatie met de lessen van het leven ben ik geworden tot wat ik nu ben: een energieke vrouw, die alles uit het leven probeert te halen.

Dagelijks daag ik mezelf en anderen uit om buiten de kaders te denken en te stappen. Grenzen te verleggen. Ik doe dat met veel empathie, enthousiasme en doortastendheid. Hierdoor dring ik snel door tot de kern. Ik help mensen hun eigen talenten te ontdekken en daardoor te helpen hun persoonlijke- en werkleven te ontwikkelen.

Meer dan vijfentwintig jaar geleden, na mijn opleiding op de Sociale Academie, ben ik begonnen in de maatschappelijke dienstverlening. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Hier heb ik vele aspecten doorlopen van vestigingsmanager tot landelijk key-accountmanager, van teamleider tot coach. In al deze rollen heb ik geleerd te geloven in de kracht van mensen. Ieder mens heeft zijn talenten! Het is aan jezelf die te ontdekken.

Ben je op zoek naar een betere balans tussen privé en werk, wil je een nieuwe richting geven aan je leven, of wil je jezelf verder professionaliseren in een functie, dan kan ik je mogelijk daarbij helpen.

Dit citaat staat op mijn homepage: "Je maakt een stap voorwaarts naar persoonlijke groei of een stap terug naar veiligheid". Het is aan jou om de stap voor een kennismakingsgesprek te maken. Indien je contact wilt opnemen, verwijs ik je graag naar de contactpagina.

Curriculum vitae

Hieronder tref je mijn CV aan.